Olej z orzecha włoskiego BIO 250 ml

Olej z orzecha włoskiego BIO

  • Cena netto: 43,81 zł 46,00 zł
  • szt.

Ekologiczny olej z orzecha włoskiego doskonale sprawdzi się w kuchni jako dodatek do sałatek, twarogu, makaronów, kaszy i ziemniaków. Doskonale smakuje również z chlebem.

Orzechy włoskie, z których powstaje ekologiczny olej uprawiane są metodami ekologicznymi w rodzinnych gospodarstwach na Lubelszczyźnie i na Podkarpaciu. 

Olej ten uzyskuje swój niezwykły smak dzięki tłoczeniu starą, styryjską metodą.

 

Ekologiczne Gospodarstwo Rolne Monika Styczek-Kuryluk

Z szacunku do tradycji i ekologii na bazie rodzinnego gospodarstwa powstała Firma EGR Monika Styczek-Kuryluk, gdzie wytwarzane są wyjątkowe oleje, mąki, kasze i inne pyszności.