Gruszki w occie 330g
Gruszki z nadbużańskich sadów w lekko kwaśnej marynacie to pyszny dodatek do wielu potraw, pasztetów, pieczeni, drobiu i dziczyzny.
Składniki: gruszki, ocet winny biały lub czerwony 6%, cukier
Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
90 kcal/383 kJ |
Tłuszcz |
<0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,1 g |
Węglowodany |
21 g |
w tym cukry |
19 g |
Błonnik |
1,7 g |
Białko |
0,5 g |
Sól |
0 g |
Wartość odżywcza jest zależna od pory roku i odmiany surowca.
W tabeli podano wartość średnią.
Przed otwarciem przechowywać w suchym ,chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce .
Produkt pasteryzowany .